Lista över hostels i Malmö med omnejd

Vandrarhem i Malmö

 

Bruksparkens vandrarhem

För de som inte vill bo mitt inne i livliga Malmö så passar Bruksparkens vandrarhem perfekt! Bruksparken ligger en mil söder om Malmö i en lugn och avslappnande miljö. Läget ger dig närhet till en mångfald av utflyktsmål. Du tar dig lätt till stränderna i Falsterbo och Skanör och efter stranden kan du ta dig en promenad i ett naturreservat med norra Europas största fågelstråk! Även efter bara 30 minuter med bil över Öresundsbron så befinner du dig i vackra Köpenhamn. Bruksparken har 18 st 4-bäddsrum med egen toalett och 6 st 2-bäddsrum.

Adress: Bruksvägen 15

SE- 235 92 Hököpinge

Tel: 040-46 90 95

 

Rut & Ragnars vandrarhem

För de som vill bo mitt i centrala Malmö så passar Rut & Ragnars vandrarhem perfekt då det ligger beläget nära Möllevången. De har 42 bäddar, uppdelade på enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum samt en mysig sovsal. Sovsalen är uppdelad i avskilda alkover, med fyra eller två bäddar i varje, på det sättet blir det lite mer privat. Gästerna får även tillgång till kök och ett allrum, trådlöst Internet och tvättstuga. Vandrarhemmet är även helt handikappanpassat. Här kan ni övernatta för endast 180;- natten! Ni hittar hit med buss nr 3 från centralen, mot Värnhem, bussen stannar precis utanför och hållplatsen heter Spånehusvägen.

Adress: Rut & Ragnars

Spånehusvägen 77

214 39 MALMÖ

Tel: +46 40-611 60 60

 

Bosse’s gästvåningar

Bosse’s gästvåningar passar utmärkt för er som vill bo i en lite mer hemmamiljö när ni är borta. Detta vandrarhem har ett familjärt boende, personlig service och ett överkomligt pris. Du kan välja att bo här i deras stora anläggning en kortare tid, eller i någon av deras lägenheter en längre tid. I alla rum finns det en egen TV, samt tillgång till kök. Den stora anläggningen ligger på Malmös huvudgata mitt i Malmö, som gör att du har nära till både nöje och kultur! Det går att välja mellan enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum eller familjerum. Priserna ligger mellan 350-750 kr.

Adress: Bosse’s gästvåningar & vandrarhem

Södra Förstadsgatan 110 B

214 28 Malmö

Tel: 040-32 62 50

 

STF Vandrarhem Malmö

STF Vandrarhem Malmö ligger ca 3,5 km söder från centralstationen. Här finns det 163 bäddar som är fördelade i 1-6 bäddsrum. Här finns det även frukostservering i ett självhushållskök, en stor och charmig trädgård och inhägnad bilparkering. Det går att köpa frukost här, eller så lagar du den själv i det gemensamma köket. Här är ej husdjur tillåtna. Vandrarhemmet ska vara trivsamt och bekvämt att bo på, därför plockar alla undan efter sig själva! Här möts folk från hela Sverige och världen, en mötesplats som blir väldigt trivsam om alla hjälps åt och tar sitt eget ansvar.

 

STF Vandrarhem Malmö City

Detta vandrarhem är öppet året runt och här möts folk ifrån hela världen och Sverige. Det går att boka ett eget rum med dusch och toalett i korridoren eller en bädd i flerbäddsrum. Det går även att bo i rum med toalett och dusch inne på rummet. Under sommaren är innergården öppen och den perfekta mötesplatsen! Från detta vandrarhem har du nära till allt som Malmö har att erbjuda från kultur till nattliv året runt. Tåg över till Köpenhamn går även var 20:e minut. För att hitta till STF Vandrarhem Malmö City så ta buss nr 7 från centralstationen mot Svågertorp och hoppa av på ”Davidshall”.

Adress: Rönngatan 1

211 47 Malmö

Tel: 040-611 62 20

 

Villa Hilleröd

För er som vill ha lite av varje så är Villa Hilleröd perfekt då det ligger i ett lugnt område, men har gångavstånd till både centrum och stranden. Villan byggdes 1908, men har renoverats till ett trevlig och personligt vandrarhem. Här finns det 2-, 4- och 6-bäddsrum med eller utan dusch och toalett på rummet. Och inte nog med det så finns det även stor trädgård att vistas i! Det finns även frukostbuffé och de har öppet året runt.

Adress: Ängdalavägen 38

217 47 Malmö

Tel: +46 40 26 56 26

 

Cityroom & Apartments

Ibland räcker det inte endast med ett rum utan en hel lägenhet behövs. Då passar Cityroom & Apartments utmärkt som ligger mitt i centrala Malmö! Det finns även endast rum för de som känner att en lägenhet kanske blir lite för stort. Alla rum och lägenheter är fullt möblerade och utrustade. Det finns enkelrum, dubbelrum och 3-bäddsrum och priserna ligger mellan 375-575 kr per natt. I alla rum finns det stora fullt utrustade kök, gemensamma utrymmen och dessutom balkong!

Adress: Amiralsgatan 12

Tel: 040-795 94